Notícies de l'escola

INICI DEL CURS 2020-2021

>> 3/9/2020

Ja hi tornem a ser, el passat dia 1 de setembre l’escola va obrir de nou les seves portes per tal d’iniciar un nou curs. Un curs diferent donada la situació actual que estem vivint. Els primers  a començar han estat els nens i nenes de  la llar d’infants, els quals, juntament amb els seus familiars, ja han pogut veure i posar en pràctica les noves mesures de prevenció, higiene i seguretat que s’han adoptat a l’escola tal com determinen les normatives educatives i sanitàries.

Els mestres de l’escola,  amb  la mateixa il·lusió de sempre, s’han posat a treballar de valent  per tal de realitzar totes les tasques de preparació per aquest nou curs, tenint en compte una metodologia que pretén seguir amb la mateixa filosofia d’escola però adaptada a totes les mesures necessàries d’higiene i seguretat anticovid.

Pel què fa a les famílies, ja s’han realitzat totes les reunions de curs per tal de posar-los en coneixement del funcionament d’aquest curs i de tot el pla de contingència que ha adoptat l’escola perquè entre tots els membres de la comunitat educativa puguem dur-lo a la pràctica de la millor manera possible vetllant així per la seguretat i salut de totes les persones que fem vida a l’escola.

Després de tant de temps sense nens i nenes a l’escola, volem que hi tornin amb la màxima tranquil·litat i confiança tenint clar que l’escola és un lloc segur i d’aquesta manera poder tornar a donar alegria i felicitat al centre. Que no sigui pel fet d’haver de dur mascaretes que ens amaguin els somriures dels més petits, amb aquest lema volem donar la benvinguda al nou curs 2020-2021 i desitjar que sigui un curs fantàstic ple de reptes i de nous aprenentatges per a tothom. Així doncs, desitgem molta sort i encerts per a tots i totes!!!

tornar

Agenda de l'escola

dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031       

La foto del mes