Notícies de l'escola

ESCOLA D'ESTIU 2017

>> 27/7/2017

Aquest mes de juliol a l’escola, com cada any, hem realitzat l’ESCOLA D’ESTIU. Aquesta no ha estat una edició qualsevol si no que s’ha correspost amb la 25a edició de l’escola d’estiu, coincidint així amb el curs del 75è aniversari de la fundació de l’escola. A més a més, ha estat una ESCOLA D’ESTIU amb moltes innovacions en el programa d’activitats respecte els anys anteriors. I un any més, ha estat un èxit de participació, més de 100 nens i nenes hi han participat repartits al llarg de les 4 setmanes que ha durat l’activitat.

La piscina i les activitats relacionades amb l’aigua no hi podien faltar, els grans visitant diferents piscines municipals de la comarca (La Pobla de Claramunt, Sant Martí de Tous i Copons) i els petits a la piscina de l’escola.

Moltes i molt diverses han estat les activitats que han realitzat, tant petits com grans, les 4 setmanes de l’escola d’estiu.

Els més grans de l’escola (de 5 a 12 anys) han realitzat: Piscina i jocs d’aigua, tallers de robòtica, anglès, cuina i confecció de samarretes, escalada a l’Ingravita, jocs d’orientació, de reptes, cooperatius i activitats esportives diverses, visites a Ràdio Igualada, al Museu de la Pell i en parcs diversos de la ciutat, activitats amb iglús de vent,  gimcanes, etc., i com no hi podia faltar, la tradicional acampada al pati de l’Escola Anoia amb delicioses pizzes preparades prèviament a la Pastisseria Òscar per sopar i actuacions diverses incloses, per així cloure una edició molt especial.

A més a més de les activitats esmentades, han visitat un gran nombre de parcs de la nostra ciutat per tal que els nens i nenes puguin conèixer altres parcs de la ciutat que no visiten habitualment perquè queden lluny de casa i, alhora, aprofitar per avaluar-ne diferents aspectes, conscienciant-se de les necessitats de la ciutat i aportant la seva opinió, com a usuaris principals d’aquests equipaments que són.

El Canal Taronja Anoia els va anar a veure i els va entrevistar mentre feien aquesta activitat:

L’escola d’estiu del Jesús-Maria visita els parcs d’Igualada i ensenya els alumnes a avaluar-los - CANAL TARONJA ANOIA

 

Els més petits de l’escola (3 i 4 anys) han realitzat: Piscina i jocs d’aigua, tallers de descoberta i experimentació amb boletes de gelatina, amb sal, arròs i pasta de sal, han fet d’artistes utilitzant diferents tècniques: pintura i globus, glaçons de colors, aquarel·les, bombolles de sabó de colors, etc.,... i un munt d’activitats més.

Trobareu un munt de fotografies de les diverses activitats d'ambdós grups clicant AQUÍ o consultant el bloc i els àlbums de l'Escola d'Estiu.

tornar

Agenda de l'escola

dl dm dc dj dv ds dg
            1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031         

La foto del mes