Notícies de l'escola

ACOMPANYAMENT AL LLIURAMENT DEL CIRI VOTIU DE LA CIUTAT D'IGUALADA A MONTSERRAT, EN COMMEMORACIÓ AL 75è ANIVERSARI DE L'ESCOLA

>> 22/4/2017

La direcció de l’escola, la presidenta i diversos membres de l’AMPA, així com també, mares, pares, familiars i alumnes que els han volgut acompanyar, han participat en el lliurament del Ciri Votiu de la ciutat d’Igualada a Montserrat, com a entitat igualadina que enguany celebra el 75è aniversari de la seva fundació.

Cada any, des de la dècada dels anys noranta que es va recuperar el costum, la ciutat d’Igualada fa l’ofrena del Ciri Votiu a la Mare de Déu de Montserrat acompanyat de les entitats igualadines que en aquell any celebren algun aniversari.

Aquest matí s’ha fet el lliurament del Ciri Votiu de la ciutat d’enguany i el Col·legi Jesús-Maria, juntament amb altres entitats igualadines, hi ha participat com a entitat acompanyant que commemora el seu 75è aniversari.  

L’acte ha consistit, primerament, en la celebració de la missa conventual a la Basílica de Montserrat en la que l’alcalde de la ciutat, el Molt Il·lustre Sr. Marc Castells, ha llegit unes paraules i ha encès el Ciri Votiu, oferint així el Ciri provinent de la ciutat d’Igualada a la Mare de Déu. Seguidament, en un saló adjunt, el Pare Abat, Josep Maria Solé, ha rebut en audiència especial a la comitiva i s’ha fet el lliurament dels obsequis commemoratius de les diverses entitats participants. En el nostre cas, el director de l’escola, el Sr. Josep Maria Susanna, ha lliurat una samarreta commemorativa del 75è aniversari del centre al Pare Abat.

Només resta agrair a totes les persones que aquest matí ens han volgut acompanyar: GRÀCIES A TOTS!!

Per veure més imatges de l'acte cliqueu AQUÍ.

Per a més informació i imatges podeu consultar el Facebook de l'Ajuntament d'Igualada i l'anoiadiari.cat.

Ciri Votiu 2017 - Jesús-Maria

Ciri Votiu 2017 - Jesús-Maria

tornar

Agenda de l'escola

dl dm dc dj dv ds dg
        123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

La foto del mes