Activitat del Mes  
LA CARRAL:

Aquest dimecres els nostres alumnes de l'escola han iniciat un nou cicle de convivències a la casa de colònies de "La Carral". Una manera divertida d'aprendre, d'estar en relació amb la natura i d'enfortir els lligams amb els amics de classe i professors!

Una estada en una casa de colònies en plena natura, aporten valors, aprenentatges i experiències vitals úniques als alumnes. Conviure amb els companys i mestres, descobrir l'entorn, ser autònom.

Hi ha moltes raons de pes per fer colònies escolars, entre les quals es poden destacar que les colònies fomenten l'autoconeixement, afavoreixen la cohesió de grup i reforcen el treball cooperatiu. A més a més, durant les colònies es treballen coneixements curriculars a partir de l'experimentació i de vivències personals, i això afavoreix el desenvolupament integral dels alumnes. I com que les colònies es duen a terme en entorns naturals, també afavoreixen la descoberta naturalista i promouen el coneixement, el respecte, el vincle i l'estima cap a la natura i el territori.