Promoció 2017-2018

INTERNET SEGURA

 

El cos de Mossos d’Esquadra va posar en marxa l’any 2008 un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels adolescents i els joves, amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills d’internet i les activitats il·lícites en les quals els menors poder ser víctimes potencials, tot donant consells per a un ús adient i segur de la xarxa i oferint un canal de contacte entre la policia i els joves, els pares i els educadors.

 

El pla ha evolucionat per adaptar-se a la nova realitat, amb l’esclat de les xarxes socials i els canvis d’hàbits dels menors i joves, que s’introdueixen cada cop més aviat en el món d’internet.

 

Afegint-nos en aquest línia de conscienciació el alumnes de sisè van rebre una xerrada informativa que va servir per posar sobre la taula punts de debat i reflexió per tal de fer un bon ús d’internet, sumant-se a les accions internes que ja es duen a terme al centre.

 

Us deixem un enllaç on pares i mares podeu trobar informació i orientacions útils de cara a actuar de manera preventiva. Cliqueu sobre la imatge. 

 

 

 
  Per veure més imatges cliqueu la càmera.

Comments are closed.