Promoció 2017-2018

Saber llegir…

 

Ensenyar a llegir i escriure és un objectiu de l'educació, ja que sempre ha estat i estarà el vehicle per excel.lència, a través del qual les persones accedeixen al coneixement cultural.

 

"No s'escriu per ser escriptor ni es llegeix per ser lector" s'escriu i es llegeix per comprendre el món.

 

Saber llegir és entendre el que es llegeix! L'adquisició de la lecto-escriptura és un procés lent i és molt important la constància.

 

A l'escola ens iniciem en aquest procés a l'educació infantil, i ara que a primer ja entenem la mecànica i sabem llegir, hem de fer-ho cada dia una estoneta.

 

La nostra mestra diu que és millor llegir cada dia una mica que no pas només un dia molt; així agafarem un hàbit i en sabrem cada dia més i més.

 

Ens agrada llegir! A l'escola ho fem cada dia una estoneta sols amb la mestra i sovint tots junts.

 

Aquest curs anem a la biblioteca a fer lectura individual, ara estem llegint "un monstre monstruós", "el pitjor llop" i "el dragó d'en Jano". Cada alumne ha escollit un d'aquests llibres depenent del nivell, però tots els acabarem llegint tots. S'aprenen i es descobreixen  moltes coses llegint… i és per a nosaltres una activitat molt divertida. "La maleta viatgera", que ja coneixeu, ens ajuda a adquirir l'hàbit de llegir a casa i així la nostra familia participa en l'adquisició d'aquest aprenentatge.

 

Gràcies a tots per ajudar-nos en aquest procés!

 

Comments are closed.