Promoció 2010-2011

THEATRE TIME!! “MAGIC BOOKS”

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquets curs el títol de l’obra que hem anat a veure els alumnes de cicle superior de primària dins l’àrea de llengua anglesa ha estat  “Magic Books”. Com ja es fa referència en el títol, l’argument gira al voltat dels llibres i de la importància de llegir. Per aquest motiu es succeeixen tot un seguit d’esdeveniments i aventures protagonitzades per tres adolescents, un avi i, diversos personatges famosos com ara en Robin Hood.

 

 

Tot seguit us en fem un breu resum en anglès: 

 

“Claire, Cindy and Charlie are three kids who don’t like reading. Claire’s grandpa works in a bookshop and he always tries to get Claire and her friends to read a little. One day, Claire, Cindy and Charlie discover that something happens with books: the letters fall out of books and it seems that the books are spoilt. Claire’s grandpa tells the children that a magic world exists, where books’ characters are alive. It is important that children read to preserve this world; otherwise, it will disappear.” 

 

 

Per consultar les cançons de l’obre podeu clicar sobre la icona que trobareu aquí sota i seguir els passos següents:

 

 

 1) selecciona materials de suport

                 2) selecciona el nom l'obra "Magic Books"

 

 

 

 

Leave a Reply