Promoció 2010-2011

EDUCACIÓ VIÀRIA: “SIMULEM UN JUDICI”

  

 

   El passat 23 de març vam rebre la visita d’una policia a l’aula de sisè amb la finalitat de plantejar-nos una proposta molt interessant, celebrar un judici sent nosaltres mateixos els protagonistes.

  

   Arrel d’un accident de transit, que va ocórrer a la ciutat d’Igualada a la zona del mercat de la Masuca,  se’ns van explicar i mostrar una sèrie d’esdeveniments concrets succeïts entre un vianant, un ciclomotor i un cotxe. A partir  d’aquesta explicació vam fer-nos una idea del que va passar i vam procedir  a distribuir-nos els següents rols:

 

- Magistrats

- Fiscals

- Advocats defensors

- Implicats

- Jurat popular

 

   Cadascú de nosaltres va haver de preparar-se un guió que, finalment el passat 11 de maig,  vam representar a l’edifici de la policia amb el màxim de rigorositat possible.

 

   L’experiència va ser molt interessant i vam poder aprendre molt bé com funciona un judici. D’altra banda, vam repassar i  reflexionar sobre l’educació vial, així com descobrir alguna norma de trànsit que desconeixíem: quan el semàfor està en àmbar no s’ha de passar.

 

   La part més divertida va ser quan en dictar sentència,  el culpable,  va haver de cantar i ballar el “cargol treu banya” com a pena imposada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Responses to “EDUCACIÓ VIÀRIA: “SIMULEM UN JUDICI””

 1. Promoci Says:

  Free Private Proxies…

  I found a great……

 2. Promoci Says:

  Cheap Proxies…

  I found a great……

 3. Promoci Says:

  Anonymous Proxy…

  I found a great……

Leave a Reply