Promoció 2010-2011

Visita al MUSEU DE LA PELL d’Igualada

 

Aquest trimestre hem anat al Museu de la Pell a veure dues exposicions que ens han agradat molt.

 

  • Primer vam visitar "MART-TERRA". UNA ANATOMIA COMPARADA" . En aquesta exposició es presenten catorze paisatges comuns als dos planetes. Fotografies obtingudes per les sondes a Mart es comparen amb imatges terrestres que mostren les contrapartides dels fenòmens observats a Mart.

 

  • Seguidament vam visitar una exposició fotogràfica de Kim Manresa titulada "ESCOLES D'ALTRES MONS". Observant les fotografies ens vam adonar que molts nens de països subdesenvolupats han de fer classe al carrer perquè no tenen escoles, altres no disposen de llibres o del material més imprescindible, nens que van a l'escola no solament per aprendre sinó també perquè és una manera d'alimentar-se millor ja que els donen menjar.

 

Després, a classe, vam reflexionar i valorar les possibilitats educatives que tenim nosaltres i vam concloure que tots els països i els organismes internacionals han de lluitar perquè aquesta educació la puguin gaudir també aquests infants i així construir un món més just i solidari.

Leave a Reply