Promoció 2007-2008

“Anem a l’Escola Anoia”

Com ja és costum des de fa tres anys  els alumnes de segon curs de CS (6è) han iniciat un torn de visites a l'Escola Anoia, centre de Secundària al qual estem adscrits, amb la finalitat de conèixer i familiaritzar-nos amb  l’ESO (Educació Secundària Obligatòria).

Dins d’aquest cercle de visites es tracten diversos aspectes: conèixer el funcionament i organització de l’ESO; durada, distribució de cursos, assignatures, les notes…. etc, i a més es participa en tallers de treball relacionats amb les diferents àrees de currículum.

El passat dijous 18 de gener es va fer la primera visita i , el pròxim dijous 7 de febrer es celebrarà una reunió informativa pels alumnes on s’explicarà el funcionament de l’ESO per part de la psicopedagoga del centre.

Leave a Reply