Promoció 2007-2008

Sensacions d’inici de curs…

Quan encetem quelcom nou sempre ens sorgeixen dubtes, pors, il·lusions, expectatives… A l’hora de tutoria hem dedicat un espai a expressar les nostres emocions.  Explorar els nostres sentiments i els dels altres és una tasca que no sempre resulta fàcil. Nosaltres ens hi hem posat i aquestes són les reflexions escrites de la classe:"com ens vam sentir a l’iniciar el curs. Què n'esperem d'aquest curs?".

Ester Arnau

"Jo espero que aquest any acabi amb bon peu i aprovi totes les assignatures. Estudiaré de valent i aprovaré! Intentaré fer tot el que pugui per arribar ven lluny. La nit abans de començar el nou curs estava impacient per tornar a veure els meus amics. I ara estic nerviosa per acabar el curs i anar a l’ESO, ja que hi haurà molta gent nova. Ja se que serà difícil  però m’hi esforçaré."

Marc Vilardell

Ara que ja estic a sisè, crec que ja tinc més responsabilitat, ja que som els nens i nenes més grans de l’escola. És l’últim any en el Jesús- Maria i l’any que ve ja aniré a l’E.S.O. El primer dia d’escola, abans de començar sisè, estava molt nerviós, perquè hem pensava que el nou curs seria molt difícil." 

Edward Basurto

Quan  va  començar   l’escola vaig  veure  als  meus  amics   i  quan  van  anar   pati  van jugar  a  futbol. M’ho vaig passar  molt  bé.  Després  al  menjador  varem  jugar  a  empaitar-nos. A la tarda vaig tornar cap a casa  amb la meva  germana."

Nicolás Aguilera

Quan va començar el col·legi estava molt nerviós i tenia ganes de veure als meus companys, sobretot al David i al Marc. La sorpresa va ser que va vindré un nen nou que es diu Sergi. M’agrada tindre de tutora a l’ Assumpta."

Valentí Moreno

"El primer dia de classe estava molt nerviós sabent que tornaria a veure els meus companys, que vindria un nen nou i que seria l’últim any al Jesús-Maria.Quan va acabar el primer dia de classe esta molt content, m’ho vaig passar molt bé. Ara que ja ha passat puc dir que  m’agrada tot el que vaig aprenent. Resumint, que de moment m’ho estic passant molt i espero que duri fins al finals del curs!"

Íngrid Berzosa

"Aquest nou curs per mi suposa una responsabilitat molt gran, no només per estudiar sinó perquè som els més grans de l’escola i hem de donar exemple als petis. Per altra banda,  em veig massa petita per començar l’ESO, perquè des de que tenia dos anys he anat a l’escola Jesús-Maria i no se com em sentiré canviant d’escola. Però sé que si m’esforço 6é i ESO m’aniran bé!"

Víctor Garrido

"Jo crec que som els grans de la escola hi haurem de donar una bona imatge per aquells que són més petits. Tinc bons records d’aquesta escola i espero que em vagi bé  el curs."

 Sergi Ibañez

"Estic en una escola nova que es diu Jesús-Maria. He conegut als meus companys i des del primer dia ens hem fet amics, especialment amb en  Christian, en Valentí, en Roger,en Víctor i l’Oriol.  Cada dia m’ho passo molt bé al pati i a la classe i em respecten molt. M’he apuntat ha escacs i els mestres són molt simpàtics."

Judit Lamolla

2La veritat es que els últims dies de vacances estava molt nerviosa i no sabia que m’esperaria en aquest nou curs. Ara ja veig que si estudio i m’esforço aprovaré el curs.Ja se que es l’últim curs a l’escola Jesús Maria i em sap greu perquè em separaré amb alguns amics i això em fa posar una mica trista. Ara m’espanta una mica l’ESO,  però espero que em vagi tan bé com la Primària. "

Roger Madrid

"Trobo que les responsabilitats han augmentat considerablement respecte el curs anterior. Amb els dies que porto de curs m’he adonat del paper que hi jugo en la educació  dels petits a l’hora del pati i a les escales.Quan vaig començar sisè pensava que seria molt difícil tant com en l’estudi com en donar exemple els petits però ara veig que no es tant difícil i que si m’ho proposo ho aconseguiré."

Christian  Porro  

"El primer dia de col·legi estava molt nerviós perquè no sabia quin tutor tindria. Ara que ja portem un mes ja  no estic nerviós. La veritat, és que m’ho passo molt bé amb els meus amics." 

 Inés Filipa Pires

"Jo quan va acabar 5è de primària em vaig quedar trista i contenta. Estava contenta perquè començaven les vacances, però trista perquè m’estaria uns quants mesos sense veure els meu amics d’escola. Ara ja ens hem retrobat i a més tenim un company nou. A més amés, ara estic a sisè i som els mésgrans. Això em fa molta il·lusió."

Irlanda Puente

"Els últims dies de vacances no parava de pensar en com m’aniria sisè i com seria. La veritat és que em vaig posar molt contenta al veure tots els meus companys. Espero que em vagi molt bé i penso aprofitar molt aquest any."

Andrea Real

"Jo aquest any espero  que em  vagi bé  a l’escola. A més som els grans del col·legi i hem de vigilar i tenir cura dels més petits. De moment  m’ho estic passant molt bé ."

 Oriol Salas

"Jo en aquest curs tenia moltes ganes de trobar-me amb els meus amics i companys de classe. També tinc moltes ganes d’aprendre coses noves . Aquest any es l’últim curs al col·legi i l’any vinent aniré a ESO. Durant el curs, el dimecres a la tarda fem tutoria i relaxació. Aquest curs ha vingut una professora nova l’Anaïs i a la meva classe un nen nou el Sergi."

Laia Soto

"Jo quan vaig venir al Jesús-Maria va ser a 4t curs de Primària. Estava molt contenta, però també tenia un mica de vergonya. A la classe jo treballava igual que els altres. Quan era hora d’anar al pati la primera nena que em va preguntar si volia jugar va ser la Judit i l’Íngrid. Ara ja som a sisè!"

Pau Torras

"Quan varem començar l’escola, tenia moltes ganes de veure els meus companys de classe. Ja era l’últim curs de l’escola i era més responsabilitat. Tenia ganes de saber si hi hauria algun nen nou. Estic molt content d’estar a 6è de Primària. Tot i que ens toca treballar de valent."

David Alexandre

"El primer dia d’escola em va agrada molt perquè vaig veure els meus amics i ja feia tems que no coincidíem."

 

Leave a Reply