Promoció 2007-2008

Setmana Petita de l’Energia

Durant la setmana del 22 al 26 d’octubre a l’escola vam celebrar la “Setmana petita de l’energia”. Tal i com ja us vam informar tota l’escola hi va participar  mitjançant un seguit d’activitats lligades a les diferents àrees del currículum amb la finalitat de conèixer i reflexionar sobre el consum intel·ligent d’energia.

La classe de 2n CS us vol mostrar, pas a pas, un dels apartats més lúdics que vam realitzar a l’hora de tutoria, “EL JOC DE LA BOMBETA”.

 Primer vam preparar el  material:

- Joc de taula

- Dau i fitxes

- Fitxa amb l’explicació de les caselles

Com jugar-hi?

 L’activitat consistia  en un joc de taula que tenia el mateix funcionament que el tradicional joc de l’oca. La diferència és que la protagonista era una bombeta per això s’anomenava “El Joc de la Bombeta”. L’objectiu d’aquest joc era identificar bons hàbits energètics en diferents situacions de la vida quotidiana.Tal com el joc de l’oca, el moviment de les fitxes era a través dels daus. Es tirava el dau i es movia la fitxa fins a la casella corresponent.

 El més divertit!

Un dels aspectes més divertits van ser les frases que calia fer servir. Tot seguit us en mostrem un exemple:

“De bombeta a bombeta i tiro perquè se me’n peta”

 El peu al pedal i faig un salt"

“Tanco l’aixeta i salto directe”

Entre fitxes, daus i preguntes vam poder  passar una estona agradable i entretinguda, però  sobretot el que vam fer va ser aprendre bons hàbits d’estalvi energètic.

Leave a Reply