Promoció 2012-2013

Llibres per fer de pares

Us proposem un seguit de llibres que us poden ajudar en la vostra tasca d’educar els fills i filles, us poden treure de dubtes, i us poden guiar. Perquè, per fer de pares, ningú neix ensenyat, pensem que aquestes obres us poden servir.

Hem escollit llibres que, en principi, ningú no tindrà dificultat a trobar.

Educar els fills cada dia és més difícil.

Autors: Lluís Folch i Camarasa, Jordi Folch i Soler, Lluís Folch i Soler
Publicació:
Vic : Eumo, 1994
Idioma: Català
ISBN
:
84-7602-135-6

Aquest és el lligam a internet on trobareu més informació: http://dialnet.unirioja.es/servlet/libro?codigo=406019

EL PODER DE L’ARA: UN CAMI CAP A LA REALITZACIO ESPIRITUAL
Autore TOLLE, ECKHART
Editor VIENA SERVEIS EDITORIAL, S.L.
Isbn 8483302330
Colección Viena helios, 16/12/2003
Clasificación Autoayuda y superación

Aquest és el lligam a internet on trobareu més infomració:

http://www.unilibro.es/find_buy_es/libro/viena_serveis_editorial_s_l_/

el_poder_de_l_ara_un_cami_cap_a_la_realitzacio_espiritual.asp?

sku=560592&idaff=0

Si en alguna cosa coincideixen els mestres de totes les tradicions espirituals és que només existeix l’ara i aqua­. En canvi, nosaltres ens hem acostumat a viure rememorant el passat o imaginant el futur, eludint el fet que la vida es redueix a aquest moment present i ajornant les decisions realment importants fins que arribi el moment adequat. Però² el passat, tot allò² que hem experimentat i hem acumulat a la memòria, ja no existeix, és una elaboració³ de la nostra ment. I el futur no és res més que la projecció³ dels nostres desitjos i dels nostres neguits. I enmig, hi som nosaltres, experimentant el dolor de les ferides passades i tement el que ens espera en el futur. En aquest llibre excepcional, Eckhart Tolle ens explica amb una claredat diafana el poder de restar en el present sense distraccions, com a únic recurs possible per conèixer la realitat que s’amaga rere el vel dels nostres pensaments. La realitat que es manifesta quan sabem aprofundir en el poder de l’ara.

Des-educa’t.
Una proposta per viure i conviure millor


Pere Darder, Eva Bach
Proposta per viure i conviure millor
Editorial:Edicions 62
ISBN: 978-84-297-5534-3
Col·lecció: Llibres a l’Abast 390 Us hi posem el link:

http://www.grup62.com/general.asp?id=2802

REGAL DE LA COMUNICACIO, Sebastià Serrano.

Ara Llibres. S. L.; Català.

“Es tracta de molt més que d’un llibre: El regal de la comunicació és una reflexió lúcida i original sobre les maneres que tenim de comunicar-nos, però és també una eina fonamental per aprendre a escoltar els altres, dominar les emocions, observar el món que ens envolta i descobrir valors tan essencials com la lleialtat, el respecte, la confiança o l’amistat. Com diu Sebastià Serrano, davant de qualsevol crisi, personal, familiar, laboral o social, quan noteu que la pluja fina de l’ansietat que els núvols de la incertesa deixen caure sobre vosaltres, ja us ha empapat, obriu les portes i sortiu a cercar la flor de la comunicació. En aquest llibre hi trobareu alguns dels racons on habita aquesta preciosa flor.»

El link és:

http://www.llibreriaona.com/autors/S/Serrano%2C+Sebasti%E0.htm