Promoció 2012-2013

SANTIAGO RUSIÑOL

 

El dijous, 8 de novembre del 2012 els nens de 6è vam anar a fer un taller, sobre Santiago Rusiñol.

Vam aprendre: Qui era, on va néixer, que va fer…

Havíem de buscar amb una enciclopèdia unes determinades respostes per completar un full de la seva vida. Com per exemple: On va morir, quin any va néixer… I amb uns fulls que ens van donar, vam poder endevinar altres respostes per completar la seva llarga vida.

Santiago Rusiñol va néixer a Barcelona, l’any 1861, i va morir l’any 1931, a Aranjuez. Vivia amb una família catalana molt rica. Ell se sentia molt pintor i se n’anà a París, i es va estar llargues temporades allà, on va conèixer els pintors mes importants de l’època. És va comprar una casa a Sitges, el Cau Ferrat.

Algunes de les seves obres són: La Isla De Aranjuez, Jardí, La Glorieta de los Cipreses del Jardín del Príncipe.

TON VILÀ ROSET  - 6è

Leave a Reply