Promoció 2012-2013

TALLER DE LA NATURA

 

El passat dijous dia 4 de març els alumnes de tercer vam realitzar un taller de natura proposat per GEDEN (Grup d' Estudi i Difusió de l'Entorn), concretament vam fer un plantada d'alzines.

 

Primer de tot, la Mònica i el Cristobal ( els monitors de l'activitat) ens van presentar el taller i seguidament, ens van explicar un munt de coses interessants de les alzines i dels arbres en general.

 

Tot seguit, vam agafar els "tetrabricks" que havíem portat de casa i vam baixar al pati. Amb l'ajut dels monitors vam omplir els recipients amb terra i vam plantar-hi una gla. Ara només cal fer el seguiment d'aquest arbre: regar-lo un cop per setmana (dos a l'estiu ) i posar-lo en un lloc on hi hagi llum però no li toqui el sol directe.

 

Si tot va bé, a poc a poc, anirà creixent l'alzina i haurem d'esperar que arribi la tardor per poder anar a fer la plantada d'aquestes alzines al bosc. La Mònica i el Cristobal ja ens informaran del dia i el lloc de la plantació.

 

Leave a Reply