Promoció 2012-2013

L’hora del conte

La Clara és una nena que desprès d’escoltar una cançó que la seva mare li posa en un CD decideix que al dia següent faria una excursió per trobar una veu bonica per poder-la-hi regalar.

Desprès de passar mil i una aventures, al tornar a casa, mentre la seva mare l’acaronava, s’adonà que la veu més bonica no calia anar-la a buscar molt lluny. Per a ella, la veu més bonica, era la de la seva mare.Aquest és un breu resum del conte que la  senyoreta Aurora ens va explicar a l’hora del conte. Un cop narrat el conte vam iniciar una conversa sobre quina és per a nosaltres la veu més bonica. Després de vàries reflexions vam arribar a la conclusió que tots tenim una veu especial i és per això que l’hem de cuidar. Per poder entonar una bona veu és necessari respirar molt bé, des de la panxa i no pas inflant els pulmons i per tal que tots els alumnes ho entenguessin vam realitzar un joc. Tots teníem una muntanya de bocinets de paper que mitjançant una canya havíem de passar d’un costat a l’altre de la taula, això si, controlant molt bé com agafàvem l’aire. A uns ens va costar més que a uns altres, però seguirem practicant.

Leave a Reply