Promoció 2012-2013

Això és un bloc

Això és un bloc, i no pas una simple web. Us presentem el bloc de la classe de primer. Un bloc, perquè ens entenguem, és un espai on, d'una manera molt senzilla, el curs vinent començarem a penjar-hi treballs, imatges i totes les activitats que ens vingui de gust. Un bloc, a diferència d'una web, és com un papir, un pergamí, on la darrera notícia, apareix sempre a la part superior, i on, a mida que aneu baixant anireu trobant les notícies anteriors. Cada mes, les notícies penjades s'autoarxiven, i ho fan en aquest espai que teniu a la dreta on hi diu "Arxius de l'any". D'aquí uns quants dies, en aquest espai que s'anomena "blogroll" - que també teniu a la dreta-, i que canviarà de nom per "Webs infantils" i "Webs de recursos educatius", hi apareixeran lligams a altres pàgines. Aquestes pàgines seran, o bé d'us per als alumnes, dissenyades i pensades per vosaltres, com: edu365, Un món genial… perquè hi pugueu practicar els coneixements d'informàtica que heu après aquest any (cada curs, segons l'edat, te les seves!). Els recursos educatius estan pensats perquè vosaltres, els pares i les mares, els ajudeu a progressar, els guieu, i pugueu gaudir del procés d'aprenentatge dels vostres fills. Us recomanem que hi feu una ullada. Els pares i mares, junt amb nosaltres, els alumnes de primer, que sabem fer moltes coses amb l'ordinador, hi teniu un paper important: - Al bloc, encara no ara a l'estiu, hi trobareu activitats, notícies i altres jocs, que la mestra dels vostres fills, hi anirà penjant. Aneu-la visitant, hi notareu els canvis. - Si veieu la paraula "comentari" a la part de sota d'aquest text, en color blau, està dissenyada perquè, amb un simple 'clic' damunt, pugueu deixar, amb el vostre nom, o amb pseudònim, el comentari que vulgueu. Dieu-nos, de moment, la vostra opinió i la dels vostres fills sobre el web. Ells mateixos poden practicar les seves dot de teclejar. - Dir-vos també que els vostres fills, que ja saben fer moltes coses amb l'ordinador, poden practicar tant com vulguin a la pàgina de l'Àlbum de fotos, que està en construcció, però que ben aviat tindrà fotos de totes i cada una de les activitats de l'any a l'escola. Que gaudiu de la passejada, i a partir de setembre, començarem a plè rendiment, a la web, als blocs, i entre tots, petits i grans, a l'aula d'informàtica. Prepareu-vos per treballar-hi! Aquesta serà una activitat moderna i pionera, destinada i pensada per a la informació dels pares i mares, i l'aprenentage dels vostres fills i filles. Esperem que la gaudiu, i aneu passant, que fins al mes de setembre esperem poder fer-hi molta feina!

Leave a Reply