El bloc de la classe dels esquirols

ANEM A LA PLATJA

 

      Per acabar el tercer trimestre i despedir el curs, el passat dijous 10 de Juny els nens i nenes dels Cargols, juntament amb els nostres companys/es de la classe dels Esquirols, Mussols i primer, vam anar a gaudir d’un gran dia a la platja.

      Va ser un dia genial!

      Desprès d’esmorzar a la classe, tots cap a l’autocar que ens va portar cap al Càmping de la Gavina a Creixell.

      Només arribar una mica de crema i tots cap a jugar amb la sorra i amb totes les joguines que portàvem ( pales, galledes, rasclets,..). Aquest any, hem gaudit més que mai de l’aigua. Una mar en calma i una aigua cristal·lina han fet que quasi tots els cargols es passessin quasi tot el matí a remull.

 

        

 

Quan ja començaven a sonar algunes panxes, vam anar a dinar per recuperar forces. Macarrons, entrepans, truites,…. Mmmmm!! Quina gana!!

 

        

 

Un cop dinats  encara ens va quedar una bona estona per poder jugar tots junts. Vam continuar jugant  amb la sorra imaginant que som arquitectes de pous, cercadors d’aigua, constructors de castells, cuiners, pirates i tot allò que la nostra imaginació va poder crear! Vam seguir a remull una estoneta més fins que va arribar l’hora de marxar. Ooohhh!! Ja marxem? Preguntaven els cargols, que el temps a la platja se’ls havia fet curt.

 

       

 

Un dia ple de sensacions agradables jugant a la sorra o gaudint d’un bon bany que ja tenim ganes de repetir.

 

      

        

       

 

“Jugar pels nens/es és la possibilitat de retallar un trosset del món; manipular-ho, experimentar-ho, provar-ho, viure’l! Ja pot ser en solitari o amb amics, tot sabent que on no pot arribar ho pot inventar o imaginar. Així, defineix el joc, el joc lliure com la veritable necessitat de l’infant”

Tonuchi, F. (2014) Reflexions en veu alta sobre el joc infantil.

 

 

 

Leave a Reply