El bloc de la classe dels esquirols

Experimentem amb l’aigua: SURA O S’ENFONSA?

 

   Els cargols hem experimentat amb diferents objectes, tot observant si suren o s’enfonsen. Entre tots realitzem hipòtesis, les comprovem i en traiem algunes conclusions.

   Amb aquest experiment hem volgut que els nens i les nenes exploressin la flotabilitat de diversos objectes i materials d’ús quotidià i que comencessin a reconèixer algunes de les característiques que podrien explicar perquè alguns objectes suren i altres no. Així, que ens hi hem posat de seguida. Els hem presentat els objectes.  Primer hem fet les nostres hipòtesis sobre quins creiem que flotarien i quins no. Llavors hem passat a experimentar què passava, tot jugant amb els diferents materials i l’aigua. En acabar, hem posat en comú els nostres petits descobriments.

 

       

       

     

 

Ens ho hem passat molt bé! Mireu, mireu!!

 

Leave a Reply