El bloc de la classe dels esquirols

LA SENYORA PRIMAVERA

 

   Els Cargols, aquest tercer trimestre estem descobrint moltes coses de l’estació més florida de l’any: LA PRIMAVERA. Una estació on tot s’omple de colors i olors.

   Hem observat com ha anat canviant el paisatge amb l’arribada la seva arribada: fa més bon temps, els ocells tornen, surten les flors, al patí els arbres tonen a lluir les seves boniques fulles,…Hem parlat dels elements típics d’aquesta estació per després de decorar l’aula amb flors, papallones, paisatges primaverals,… amb diferents tècniques plàstiques.

     

     

     

   I quina ha estat la nostra alegria quan el dia de Sant Jordi vam tenir una sorpresa la mar de florida: ens va fer una visita LA SENYORA PRIMAVERA i duia du un carretó ple de sorpreses. Al pati, juntament amb els esquirols, ens va explicar un conte molt bonic de papallones, abelles, marietes, flors,… que anava traient del seu carretó.

        

 

   Moltes gràcies senyora primavera!! Gràcies per il·lusionar-nos i descobrir-nos moltes coses sobre aquest bonica estació que tant ens agrada.

 

Leave a Reply