El bloc de la classe dels esquirols

UN DIA A LA NATURA: A LA RECERCA D’UN TRESOR

     

    El passat 5 de Març els Cargols vam anar d’excursió. En teníem moltes ganes, ja que era la nostra primera sortida de l’escola. Amb la motxilla plena d’energia i il·lusió vam pujar a l’autocar i vam posar rumb a la Masia Aubareda.

      

    En arribar vam esmorzar per carregar les bateries i vam jugar una estona pel camp.

   

    I per fi va arribar l’hora d’anar a buscar el tresor. I us preguntareu, quin tresor? Doncs a l’escola ens va arribar una carta del Salvador l’explorador, en la qual ens demanava ajuda per trobar un tresor, que havien amagat fa temps uns bandolers que formaven la  banda dels Malacara, a prop de la Masia Aubareda. Ens va enviar un mapa també, així que, tot seguint el mapa, vam anar a la recerca del tresor. Creieu que el vam trobar?

          

      

               

   

   Siiiiii!!Després de superar diverses proves d’autèntics exploradors finalment vam trobar el tresor. Viscaaaa!!!

     

   I molt contents vam tornar a la Masia Aubareda a dinar i a jugar una mica més a l’aire lliure tots junts.

     

   Vam gaudir d’un dia genial, descobrint, no només on s’amagava el tresor sinó també explorant i descobrint coses de l’entorn. El dia va passar molt ràpid, ens hauria agradat quedar-nos una estona més jugant! I ja estem desitjant que arribi la propera sortida. UN DIA A LA NATURA PER CAMINAR EXPLORAR, OBSERVAR,  DESCOBRIR, GAUDIR I APRENDRE.


 

Com que sabem que us hauria encantat veure’ns per un foradet, aquí us deixem un recull de fotografies. Entreu, remeneu i gaudiu amb nosaltres! 

Leave a Reply