El bloc de la classe dels cargols

Activitats d’un ABRIL CONFINAT!

Continuem amb el confinament, però això no vol dir que les activitats parin. Des de casa, l'Anna i els especialistes de la classe, ens envien tot d'activitats per poder realitzar a casa. Tot seguit us explicarem algunes d'elles!

 

Decoro el meu nom:

Ja fa uns mesos que a la classe treballàvemm el nom. Ja sigui el propi com el dels companys i companyes de la classe. Aquesta activitat ha consistit a decorar el nom, per poder penjar-lo a la porta de la nostra habitació. I com que també teníem els noms dels nostres amics, els que s'han animat, han pogut decorar-los!

 

        

 

El Monstre de Colors:

Aquest segon trimestre vam començar a treballar les emocions a través del conte: El Monstre de Colors, de l’Anna Llenas.

Durant aquests dies de confinament segurament que grans i petits hem sentit tot un seguit d’emocions, canviant ràpidament en un moment. Pels més petits identificar què els hi està passant és més difícil, per això hem fet un seguit d’activitats per si voleien treballar-les a casa.

 

              

 

Boques divertides:

Per continuar treballant les parts de la cara, hem fet aquesta activitat que consisteix a pintar tantes boques com vulguem i fer-nos fotos amb elles! I per suposat, sense deixar-nos als pares i germans!

                 

 

Motricitat fina:

En aquestes edats, treballar la motricitat fina és molt important! És per això que s'han plantejat diferents activitats per continuar el treball de la pinça.

 

                 

 

La titella del nombre 3:

Durant el temps que portem de curs, tant el número 1 com el número 2 ens han vingut a visitar a la classe dels Cargols. Com que l'escola està tancada, qui s'ha emportat una sorpresa ha sigut l'Anna, quan el número 3 ha trucat a la porta de casa seva! L'Anna ens ha fet un vídeo per ensenyar-nos-el, i tal i com hem fet amb l'1 i el 2, hem creat una titella del nombre 3!

 

                 

 

Uuuuauuu, CARGOLS! Ho esteu fent genial!! Moltes felicitaaaaats!!!!

 

Clica a la càmera, i hi trobaràs totes les fotografies!

Leave a Reply