El bloc de la classe dels cargols

Celebrem la CASTANYADA!

Al llarg de la setmana prèvia a la Castanyada a l'escola i a l'aula hem realitzat tot un seguit d'activitats, que ens han permès entrar de pler en aquesta festa!

 

FEM PANELLETS!

Com marca la tradició, aquests dies toca menjar castanyes, moniatos i… PANELLETS! L'Òscar pastisser ens ha ensenyat com es preparen aquests dolços: ens ha explicat com es prepara la massa i després entre tots ens hem posat a fer boletes per poder fer uns panellets de xocolata i cirera boníssims!!!

 

       

 

Totes les fotografies del procés les trobareu aquí!

 

REALITZEM TALLERS!

Per poder emportar-nos els panellets cap a casa hem decidit crear una paperina o una bossa. Dividits en 4 tallers, tots els nens i nenes del segon cicle d'educació infantil, han triat quin era el que més els hi agradava i s'han posat a treballar! Ha sigut molt divertit compartir tallers amb els nens i nenes dels Esquirols i dels Mussols! Ah! I ens han sortit unes manualitats molt boniques!!!

 

     

 

Més fotografies clicant a la càmera!

 

LA NOSTRA PRIMERA EXCURSIÓ: ANEM A RUBIÓ!

Juntament amb tots els nens i nenes de l'escola hem marxat a celebrar la Castanyada a Rubió! Tots estem més que emocionats, ja que és la nostra primera sortida… Tot just després d'esmorzar, l'autocar ens ha vingut a buscar per començar així aquesta nova aventura. Un cop a lloc, hem tingut una estona per poder jugar al parc!

 

        

 

Després, juntament amb els alumnes de la classe dels Esquirols, hem fet una petita caminada pel bosc a veure si trobem la Castanyera… "CASTANYERAAAA!!", cridàvem tots plegats! Fins que darrere d'uns arbres l'hem trobat juntament amb el seu gat Marrameu! Hem ballat i cantat cançons fins que les nostres panxes han començat a sonar! Cap a dinar!

 

     

 

Mmmm…!! Quins dinars més bons ens han preparat les nostres famílies!!!

 

        

 

Després de dinar, els nens i nenes de 4t ens han vingut a fer un taller de maquillatge! Abans de pujar a l'autocar, el senyor director ens ha repartit castanyes torrades, les quals hem pelat i tastat… I que bones són!!!

 

          

 

Que bé ens ho passem compartint tots plegats un munt d'experiències, tantes que ja tenim ganes de fer la següent!

 

Voleu veure tooootes les fotografies??

Leave a Reply