El bloc de la classe dels esquirols

FAMÍLIA I ESCOLA

 
 

   L’escola és un lloc de trobada i d’interacció constant en el dia a dia, entre famílies, professorat i criatures.

   La relació creada i establerta entre l’escola i la família és d’enorme importància per a la petita infància, i la influència que aquesta relació pot exercir en el seu desenvolupament és més significativa i transcendental del que se sol creure.

   Aquest confinament tot i la distancia, des de l’escola no hem volgut perdre aquesta relació pròxima amb les famílies.

   Els Esquirols hem realitzat moltes activitats al llarg d’aquest tercer atípic trimestre, i una d’elles ha estat per a conèixer una mica millor les nostres famílies. Hem realitzat el nostre arbre genealògic. Mireu que bonics han quedat.

 

             

              

   Moltes gràcies famílies esquirols per tota la entrega i dedicació a les diferents propostes durant aquest confinament. JUNTS per fer que els Esquirols creixien i aprenguin en un entorn feliç i segur.

 

Clica a la càmera, i hi trobaràs totes les fotografies!

 

Leave a Reply