El bloc de la classe dels esquirols

CONSTRUÏM MANDALES

 

     QUÈ SÓN ELS MANDALES?

    El MANDALA forma part d’una tècnica de relaxació inventada pel doctor CARL JUNG.

    Els mandales són representacions geomètriques, esquemàtiques y simbòliques del microcosmos o el macrocosmos que s’utilitzen com a tècnica de relaxació oriental.  Aquests dibuixos circulars procedents de la cultura budista, serveixen per treballar la relaxació i fomentar la creativitat.

    El Mandala expressa la bellesa, l’equilibri, la perfecció i el moviment de la vida.

 

   

 Per treballar la imaginació, la creativitat, l’orientació espacial i la simetria, entre altres coses, els Esquirols vam crear mandales amb objectes que teníem per casa. Vam utilitzar des de material de rebuig ( tubs de vàter, càpsules de cafè, taps de plàstics, ..) com també robes, sabates, colors i retoladors, agulles d’estendre, botons,… Qualsevol material que ens permeti deixar volar la imaginació i ens faci crear allò que en diem art, expressió d’emocions,…

     Mentre creem les nostres mandales escoltem música relaxant.

   Mandales de tots colors, formes i materials són les que vam crear. Mireu, mireu!

 

                        

                         

                        

                        

 

           

            

Mireu, mireu…

Leave a Reply