El bloc de la classe dels esquirols

CUINEM AMB FAMÍLIA

 
 

    Cuinar en família és molt divertit i enriquidor; estimula els aprenentatges i la convivència. Aquests dies que els nens i nenes estan tants dies a casa, poden ser ells els xefs de la família, no? Podem per fer tota mena de receptes: amanides, macedònies, galetes, pastissos, etc.

    A partir de la cuina i de les receptes, els infants poden entrenar la creativitat i moltes capacitats i habilitats com la lectura, l’escriptura, les matemàtiques, els volums, els pesos, la psicomotricitat fina,….

 

    I això és el que hem fet els Esquirols!! Hem elaborat diferents plats: primers plats, segons, postres,…. Mmmmm!! Mireu i ja veure que us vindrà la gana de seguida.

 

 

                            

                             

                              

                             

                 

 

Clica a la càmera, i hi trobaràs totes les fotografies!

 

 

Leave a Reply