El bloc de la classe dels esquirols

CELEBREM LA PASQUA A CASA

 

         I els dies han anat passant i la pasqua ha arribat. Aquest any ens ha tocat celebrar-la a casa. Però els Esquirols no perdem la il·lusió i l'ambient festiu d’aquesta tradicional festa, i utilitzant la nostra imaginació hem fet un munt d’activitats per celebrar-la.

 

                  ·       DECOREM OUS DE PASQUA.

                 A l’escola cada any realitzem un taller conjunt, p3, p4 i p5  de decoració d’ous de Pasqua. Aquest any, els Esquirols els hem decorat amb les nostres famílies a casa. Ens han quedat bonics, oi?

 

                   

                   

 

                  ·        FEM I DECOREM LA MONA

                Durant el confinament surten els cuiners que portem dins i ens atrevim a intentar fer plats que mai hauríem imaginat, així que per què no fer també la nostra pròpia mona de Pasqua? Mireu, mireu quines mones més boniques què van fer les famílies Esquirols. I perquè no les podeu tastar, que sinó us lleparieu els dits!!

 

                   

                   

                   

                   

                       QUÈ EN SOM DE LLAMINERS ELS ESQUIROLS!!! 

 

 

 

Leave a Reply