El bloc de la classe dels esquirols

UN LLIBRE, UN MÓN PER DESCOBRIR.

                               
                                           
 

       En obrir aquest llibre només es veu un cercle groc sobre la pàgina en blanc. Llavors, se’ns convida a prémer aquest cercle amb el dit i esbrinar què passarà. Quin nen/a curiós/a pot resistir-se a semblant desafiament?

 

       Els Cargols ho som molt de curiosos, així que som-hi, comença la màgia!

 

       Cercles vermells, grocs i blaus es desdoblen, canvien de lloc, es col·loquen en fila, creixen… Fins i tot són a punt de caure per la vora del llibre o volar fins a desaparèixer. Tot depèn del que fem, si els estrenyem, els freguem, bufem sobre ells o els agitem.

 

 

           

                           

           

                    

 

    Un llibre  és obra d’ Hervé Tullet, il·lustrador francès, i amb la seva lectura no només ens ho passem molt bé sinó que ens ajuda a treballar conceptes temporals (abans, ara, després), conceptes espacials( aquí, allà, a dalt, a baix), la lateralitat (dreta, esquerra) els contraris ( gran, petit), els colors,…

 

 

 Feu-hi  una ullada!!

 

Leave a Reply