El bloc de la classe dels cargols

TREBALLEM PER PARELLES

 
 

Si camines sol podràs anar més ràpid,

però junts arribarem més lluny.  

Proverbi xinès 

 

 

Treballar en equip no és senzill. D’adults, sovint apareixen conflictes amb els companys de feina o les amistats que cal saber gestionar. Conscients de la importància del treball en equip, fonamental pel treball cooperatiu, el treballem des de petits.

 

A poc, a poc i bona lletra! Del treball en parelles al treball en grup!

 

A la classe dels Cargols hem començat a fer el treball per parelles. Hem aprofitat que estem treballant el conte: DE QUÈ FA GUST LA LLUNA? per practicar el treball en equip. Per parelles, hem decorat cada un dels animals que surten al conte. Dialogant i compartint material i idees ens han quedat molt bonics. Quin color és? Quin material farem servir?,…

      

       

            

           

     

 

COMPARTIR CONEIXEMENT ENS PERMET APRENDRE MÉS COSES I MILLOR .

 

 

Mireu, mireu…

 

Leave a Reply