El bloc de la classe de primer

Dia mundial de la PAU i no violència escolar

 

El dia mundial de la Pau i no violència escolar, va ser un bon dia per fer una conversa sobre la Pau. Són molts els moments que dediquem a la classe a parlar sobre com hem d'actuar per a què hi hagi pau entre nosaltres, ja que encara en forces moments no sabem solucionar els petits conflictes de la vida de cada dia d'una manera positiva.

 

Volem educar en els valors que de ben segur ens ajudaran a ser persones pacífiques i felices. Per això ens cal aprendre a ser pacients, tolerants, empàtics i respectuosos. D'aquesta manera, poc a poc, anirem aprenent a resoldre els nostres conflictes dialogant, i, amb l'autocontrol necessari per a saber canalitzar les nostres emocions.

 

Viure en pau avui, i per a un futur, on tothom visqui tranquil. Nosaltres som el futur i la nostra mestra, ens ajuda a anar pel camí de la Pau…poc a poc ho aconseguirem!!

 

Aquest any juntmant amb la nostra família hem decorat unes bombetes on hi hem escrit el què pensem que podem fer nosaltres per a què en el món hi hagi PAU.

 

Que fàcil seria tot si parlant  ens posséssim d'acord, si no hi haguéssin enveges, si fóssim respectuosos i comprensius… que fàcil seria si sabéssim estimar sempre!  

 

No hi ha camí per a la Pau,

la PAU és el camí…

Mahatma Gandhi 

 

Cliqueu sobre la càmera!

 
  

 

Leave a Reply