El bloc de la classe de primer

TREBALLEM LES EMOCIONS.

 

Avui els pollets.com volem explicar-vos una activitat molt enriquidora que compartim amb els nens de la classe de les tortugues. LA TORTUGA DELS PETONS I DE LES ABRAÇADES.

 

Amb aquesta activitat, aprenem cada dia, com es fa per compartir, estimar, rebre i fer petons… gràcies a la tortuga dels petons i de les abraçades, sens dubte que els nens i nenes de la classe de les tortugues cada dia avancem una mica més. És molt important per nosaltres aprendre mitjançant el respecte, l’atenció als altres i l’afecte.

 

També volem aprofitar per agrair a la Raquel, la mama de l’Èric, l’oportunitat de gaudir d'aquestes emocions noves per a nosaltres amb aquesta tortugueta tan bonica, ja que ha estat ella qui l’ha fet amb les seves mans.

 

Gràcies Raquel, molts petons per tu també!

 

 

Cliqueu la càmera per veure més fotografies

Leave a Reply