El bloc de la classe de tercer

INICI DE CURS 2021/2022

 

Setembre ha arribat i l'escola ha començat!

Encetem el nou curs amb moltes ganes i il·lusió. 

 

 

Enguany el lema de l'escola és "176 dies a l'escola és igual a 176 dies d'oportunitats". Arran d'això, la classe dels grallers juntament amb la dels timbalers han creat un arbre, on cadascú ha deixat escrit en una fulla un desig o oportunitat d'aquest curs 2021, per exemple, fer nous amics i amigues, aprendre a dividir, aprendre a llegir millor, aprendre a dibuixar, etc.

 

 

Aquesta primera setmana, hem realitzat diverses dinàmiques per treballar la cohesió del grup (el joc de la cadira cooperatiu, el director/a d’orquestra, el meridià, els pistolers, fem d'actors, puzles en equip…) Ens ho hem passat genial!

 

 

A més a més, hem dut a terme exposicions orals utilitzant un micròfon, explicant una breu descripció de nosaltres mateixos i de les nostres vivències d'estiu, d'aquesta manera, hem practicat la destresa de parlar cara el públic.

 

És aquesta nostra classe,

entreu alegrement

que farem del temps que passi

un gran divertiment.

 

Obriu els ulls i les orelles

i la capseta de pensar

que hem vingut a passar un curs

ple de sorpreses per xalar.

 

Un dies farà sol,

d’altres s’enfosquiran

alguns caurà pluja o nevarà…

 

Però a la nostra classe

un cel privat ens aixoplugarà.

 

Isabel Barriel 

Benvinguts a tercer!

  

Leave a Reply