El bloc de la classe de tercer

UN DIA A LA CLASSE DELS DRACS

 

Avui us volem explicar com treballem dia a dia a la nostra classe perquè ens pugueu conèixer una mica més.

 

A la classe de 2n, els Dracs, ens agrada molt jugar aprenent i és per això, que molts cops, intentem combinar els temes i conceptes que treballem amb activitats diverses a la pissarra digital o, fins i tot, ens posem a ballar per aprendre el vocabulari d’anglès.

 

 

També ens agrada molt fer activitats artístiques com són la plàstica i la música, la veritat és que en gaudim molt i ens van molt bé.

 

Aquest curs a matemàtiques, que per cert, ens encanten, estem reforçant les operacions de sumes i restes. A les assignatures de llengües, català, castellà i anglès, cada dia practiquem i aprenem a llegir i a escriure amb més agilitat per poder construir frases clares, entenedores i ben elaborades tot assolint una bona comprensió oral i escrita, així com anar adquirint nou vocabulari.

 

 

El Medi que ens envolta ens interessa molt i, sobretot, els animals que hi habiten. Per això estem aprenent com viuen els animals i mirem alguns documentals que ens deixen bocabadats. A les assignatures de valors i d'educació física, a més de treballar aspectes implicits en les matèries, ens ensenyen a treballar en equip i ens aporten tota una sèrie de valors imprescindibles per al desenvolupament integral de les persones empàtiques, tolerants i respectuoses amb els altres i amb el seu entorn.

 

També ens ho passem d'allò més bé i aprenem moltes coses noves a informàtica utilitzant l'ordinador i jugant amb jocs que ens ajuden a concentrar-nos.

 


A més a més, aquest any no podem oblidar que hem de seguir una bona rutina d’higiene, sempre portem les mans ben netes, la mascareta ben posada, mantenim les distàncies de seguretat, cada u té els seus materials per treballar i no els compartim. Som un grup molt responsable i sempre tenim aquestes mesures molt presents.

 

 

 

Aquest curs hem canviat una mica el funcionament a l’hora del pati i per això hi ha alguns dies de la setmana que tenim l’oportunitat d’anar al parc de les Tortugues o al parc del Xipreret o al terrat de l'escola. Ens agrada molt anar-hi!!

 

 

Comments are closed.