El bloc de la classe de tercer

EXPOSICIÓ JOAN BROSSA I JOCS DEL MÓN

 

El passat dia 26 de novembre , els alumnes de primer vam gaudir d’una matinal al Museu de la Pell d’Igualada.

En primer lloc, vam visitar l’exposició sobre Joan Brossa  “ Escolteu aquest silenci “. La guia va explicar-nos una pila de vivències, curiositats i anècdotes de l’escriptor i després, ens va mostrar tot de poemes visuals. Per finalitzar aquesta part, vam posar-nos en el paper de Brossa. Què ens suggereix la lletra O?

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot seguit, després d’un petit “break” per esmorzar vam continuar amb una altra exposició ben diferent: “ Jocs del Món”. Un petit itinerari per a diversos jocs de diferents indrets del món fets de fusta i metall. Alguns han anat evolucionant i, encara ara, són ben vigents.

 

 

 

 

 

 

Un matí on cultura i tradició van ser els protagonistes.

 

 Feu una ullada a les fotografies!

 

Leave a Reply