El bloc de la classe de tercer

LA MÀGIA DEL NADAL

  

Arriba el Desembre, un mes carregat de moments especials a l’escola. Durant aquests dies previs al Nadal a l’escola es respira ambient de festa i els Esquirols realitzem un munt d’activitats per dir adéu a aquest primer trimestre.

 

  • Decorem la classe i l’escola.

 

Dibuixar, pintar, retallar, punxar, cartolines de colors, purpurina, estrelles,… Tot s’hi val per Nadal. Us ha agradat?

 

  

  

  

 

  • Cantem junts per Nadal!

 

A l'escola celebrem el Nadal amb música. Com cada any celebrem el nostre tradicional concert de Nadal amb la participació de tots els nens i nenes de l’escola. Esperem que el gaudíssiu tant com nosaltres.

 

  • Realitzem una figureta de Fang amb l’Assumpta Codina.

 

L’Assumpta Codina ens visita per ensenyar-nos a fer una figureta de fang: La verge Maria. Cadascú de nosaltres va crear la seva figura seguint les seves indicacions. Vam aprendre com unir peces de fang amb el punxó i un pinzell sucat amb aigua. Un cop acabades cal posar les figures al forn per endurir el fang.

 

  

 

  • Obrim les portes de l’escola per Nadal.

 

Aquesta tarda la classe ha de lluir més que mai, i us preguntareu per què? Doncs tothom és benvingut a la nostra escola per Nadal. Podeu venir a visitar les classes i veure la tradicional exposició de pessebres creats pels alumnes i famílies de l’escola, enguany celebrant el 40è aniversari del concurs.

 

  

 

  • Fem cagar el Tió!!

 

El Tió ja fa dies que és entre nosaltres. Cada dia l’hem cuidat i alimentat molt bé i ara toca… un bon cop de bastó!! Què bé ens ho hem passat.

 

  

  

 

  • Poema de Nadal

 

Els Esquirols per desitjar un Bon Nadal a les nostres famílies hem après aquest bonic poema:

 

PARES, AVIS, GERMANS… I AMICS

EL POEMA D’AQUEST ANY

ES PER DIR-VOS COM M’AGRADA

TOT EL QUE FEU PER MI.

 

M’AGRADA QUE EM FEU PESSIGOLLES,

M’AGRADA QUE JUGUEM PLEGATS

M’AGRADA QUE DE TANT EN TANT

ESTIGUEM BEN ABRAÇATS.

 

 I PER ACABAR US DIRIA

QUE PER MOLTS NADALS

POGUEM ESTIMAR-NOS CADA DIA!

 BON NADAL!!!

 

Nadal és el moment ideal per aprendre amb els de casa el que no s’aprèn a escola, per passar temps agradable compartit amb família. Així doncs, tots els nens i nenes de la classe dels Esquirols us desitgem que gaudiu amb il·lusió de la màgia del Nadal i que l'alegria d'aquestes festes sigui ben present tots els dies de l'any.

 

 

No us perdeu el recull d'imatges de totes aquestes activitats nadalenques que tant ens agraden, cliqueu la càmera!

Comments are closed.