El bloc de la classe de segon

FAMÍLIA I ESCOLA, UN GRAN EQUIP

 

Ha començat un nou curs i des de l’escola fomentem el diàleg i la col·laboració entre famílies i escola per caminar junts cap a la mateixa direcció, formar un equip i d'aquesta manera poder donar als infants la millor educació possible.

 

La reunió de pares i mares ens serveix perquè les famílies sàpiguen quins objectius ens plantegem en el curs i explicar-los en què ens poden ajudar per tal de col·laborar en l'educació dels nens i nenes.

 

Tal i com ja vam iniciar l’any passat, en la reunió de pares i mares, també els fem participar d’activitats com les que faran els seus fills. Aquest any les famílies dels Esquirols ja ens coneixíem tots, així que els vam proposar una petita activitat cooperativa.

 

El treball cooperatiu és una eina d'aprenentatge en la qual els alumnes s'organitzen en petits grups per treballar junts amb la intenció d'aconseguir metes i objectius comuns.

 

L’activitat consistia en que els pares i mares formessin grups i cada grup escollís un esquirol. Un cop escollit, havien de decidir quin material utilitzarien per decorar-lo.

 

  

  

 

Mireu, mireu que bonics van quedar els esquirols.

 

  

  

 

Gràcies famílies, fem un gran equip!!

 

Mireu, mireu…

Comments are closed.