El bloc de la classe de primer

QUE BONIC ÉS EL NADAL PELS INFANTS!

 

El Nadal, pels més petits, significa gaudir com mai. És la seva època de l’any per excel·lència plena de màgia i il·lusió.

 

Els Cargols hem participat en un munt d’activitats que ja són una tradició entre nosaltres:

 

  • L’arribada del tió!! Un cop ben fort a la porta i… qui serà? El tió!! Quina il·lusió!!  Ara toca cuidar-lo molt per després donar-li un bon cop de bastó tot cantant-li una cançó i…. És la màgia del Nadal.

  • Portes obertes de Nadal!! A l’escola ens hem guarnit amb molta il·lusió i alegria per tal de donar la benvinguda a totes les famílies de l’escola i així acomiadar-nos plegats d’aquest primer trimestre.

  • Concert de Nadal! Un moment màgic! Els nostres nens i nenes s'han esforçat molt i no sabem quantes vegades hauran repetit els poemes i cançons perquè arribat el dia del concert puguem gaudir plegats d’un gran recital de Nadal.

 

Ha estat un primer trimestre ple de moments inoblidables. Tots fem més i millor. Que bonic que ho heu fet, artistes del Nadal!

 

Mireu, mireu…

Comments are closed.