El bloc de la classe de segon

Gràcies famílies!!!

 

El passat 8 de setembre donàvem la benvinguda als pares i mares dels nous alumnes de P3 de l'escola. És molt important que família i escola caminem en la mateixa direcció per donar la millor educació als vostres fills/es, per això en la reunió d'inici de curs us fem saber quins seran els principals reptes d'enguany i amb qui conviuran al llarg d'aquest curs escolar.

 

El diàleg i la col·laboració entre pares i mestres ha de ser permanent i cal que funcionem com un equip. Per això, aquest any, abans de finalitzar la reunió, vam realitzar una activitat de treball cooperatiu. Va ser una activitat molt divertida on pares i mares van tornar a ser infants per uns instants.

 

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i entrega i… BON INICI DE CURS!!

 

  

  

 

 Cliqueu la càmera per veure més imatges.

Comments are closed.