El bloc de la classe de segon

TOT ANIRÀ BÉ!

 

Ja fa molts dies que vam iniciar el confinament, i a vegades els ànims poden començar a decaure. Però des de l'escola us volem transmetre força i esperança, i us volem fer arribar un missatge: tot això passarà i aviat ens retrobarem.

 

En aquests dies de confinament hem volgut acompanyar als nostres alumnes i a les seves famílies.És per això, que hem estat connectats amb tots i totes vosaltres, i enviant-vos diàriament eines, recursos, activitats i recomanacions bàsiques per a realitzar des de casa.

 

Agrair la feina que esteu fent des de casa, i encoratjar-vos a seguir en aquest confinament de la millor manera possible i sempre amb una actitud positiva.

 

Les famílies de la nostra classe de segon de primària, els Dracs, comparteixen les seves imatges de les activitats proposades pels mestres i d'altres, sent el seu dia a dia a casa en el confinament.

 

Com a la vostra tutora dir-vos, que no m'agrada ser la vostra mestra "virtual" o la vostra mestra a "distància".
M'agradaria mantenir el contacte amb tots i totes vosaltres de ben a prop, des de l'escola, des del pati, des de l'aula… compartint experiències, i com és d'important un gest o una mirada en un  moment oportú. Però la situació de la Covid-19 ens fa viure fora de la nostra realitat, una realitat que trobem a faltar.

 

"Tot anirà bé!"

Una abraçada ben forta Dracs!

 La vostra Tutora Laia i els mestres de l'escola.

A continuació teniu un recull d'algunes de les imatges dels alumnes de la classe dels Dracs; tot mostrant les diverses activitats que han anat fent en aquests dies de confinament. 
 
2n.png 
 
2ni.png 

Leave a Reply