El bloc de la classe de segon

TALLER “CANVIA EL XIP”

 

Canvia el xip consisteix en un ventall de tallers gratuïts pels centres escolars d´Igualada, dissenyats per ressaltar el valor afegit que tenen les nostres aules actualment amb la diversitat cultural.

 

Es vol fer entendre que tot i les diferències existents a les aules, tant individuals com les que ens trobem entre cultures, poden arribar a l’entesa. La igualtat vindrà donada pel treball que es fa a favor de la dignitat de les persones i al defensar els drets de tothom.

 


Descobrir els altres és obrir-se a una relació, no pas topar amb una barrera .           
 
Claude Lévi-Strauss.
 
 
 
 
La dinàmica  va tractar d’un joc de gomets de colors, identificar quin Company o companya compartia el mateix color de gomets i qui no. A partir d’aquí, el mediador de la dinàmica, ens feia preguntes i ens feia agrupar segons aquestes preguntes amb la finalitat de treballar la cohesió de grup i el grup d’iguals que som com a éssers humans i companys/es de classe. 
 
 
 Cliqueu sobre la càmera!
 
  

 

Leave a Reply