El bloc de la classe de segon

EXPOSICIÓ DE JOAN BROSSA I JOCS DEL MÓN

 

El passat dia 26 de novembre , els alumnes de cicle inicial  vam gaudir d’una matinal al Museu de la Pell d’Igualada.

 

Vam visitar i gaudir de l’ exposició: “ Jocs del Món”. Un petit itinerari per a diversos jocs de diferents indrets del món fets de fusta i metall. Alguns han anat evolucionant i, encara ara, són ben vigents. 

 

 En acabar aquesta primera part de la matinal, vam fer una petita aturada per descansar i esmorzar i seguidament; vam visitar l’exposició sobre Joan Brossa  “ Escolteu aquest silenci “.

 

La guia va explicar-nos una pila de vivències, curiositats i anècdotes de l’escriptor i després, ens va mostrar tot de poemes visuals. Per finalitzar aquesta part, vam posar-nos en el paper de Brossa. Què ens suggereix la lletra O? En una làmina de paper ben gran i amb la lletra 0 dibuixada, teníem que decorar-la amb diversos materials, dibuixos i colors.

 

La veritat que van sorgir diverses idees i perspectives de la lletra O. 

 

 
 
 
 
 
 Cliqueu sobre la càmera!
 
  

Leave a Reply