El bloc de la classe de segon

Collim les pastanagues del nostre hort!

 

Aquest curs, com bé sabeu, hem anat al mercat de la Masuca a comprar planter pel nostre hortet… ja vam collir els enciams, i en vam fer unes bones amanides juntament amb les nostres famílies. Més endavant, vam tornar-hi  per comprar planter de pastanagues i tomàquets.


A més a més d’aprendre a tenir-ne cura i ampliar el nostre vocabulari, ens hem fet més responsables i també hem pres més consciència de la importància que té menjar verdura per la nostra salut. Hem après què són les vitamines i per a què ens van bé.

 

Per altra banda, anar a l’hort ha estat una manera divertida de fer matemàtiques (mesurant i calculant…). Hem posat en pràctica els nostres coneixements matemàtics i hem pogut comprovar que saber matemàtiques va molt bé.

 

Tenint cura del nostre hortet hem après moltíssimes coses.

 

Mireu la nostra collita. Unes pastanagues boníssimes!…

 

 

 

Mireu quines pastanagues…

Comments are closed.