El bloc de la classe de segon

Santa Cecília: patrona dels MÚSICS!

 

El 22 de novembre se celebra el Dia de la Música en honor de Santa Cecília, la seva patrona.

 

Per celebrar-ho a educació infantil hem realitzat tres tallers on ens hem barrejat les classes de P3, P4 i P5. L'instrument treballat ha sigut la trompeta, i en cada taller se n'ha construït una fent servir diversos materials. I aquí teniu el resultat final! Què us sembla? Farem moooolt de soroll, oi?!?!?!?

 

   

 

I per acabar d'arrodonir aquest dia, amb l'ajuda de la nostra mestra de música, la senyoreta Urgell, vam poder gaudir d'un concert de tots els nens i nenes de l'escola, que es va celebrar a l'església dels Caputxins, on ens van poder venir a visitar tots els nostres familiars!! Nosaltres vam cantar dues cançons: M'agrada la tardor i Jo vull ser un astronauta. Ho vam fer molt be, ja que ens van fer un fort aplaudiment!!! Moltes gràcies per venir-nos a veure!!!

 

 

Per veure més imatges cliqueu la càmera.

Comments are closed.