El bloc de la classe de segon

Sortida de Dijous Llarder

 

El dijous llarder és el tret de sortida tradicional a les festes de Carnaval arreu del país, tot i que a l'escola ja fa una setmana que estem gaudint d'aquesta festa amb les consignes tan divertides que ens ordena el Rei Carnestoltes. 

 

Nosaltres hem celebrat aquest dia anant d'excursió a Sant Martí de Tous, des dels més petits fins als més grans! I com marca la tradició, més d'un a la motxilla per dinar ha dut botifarra d'ou o d'altres de semblants, com la blanca o la negra, i una truita!

 

Doncs amb la motxilla a l'esquena, hem pujat a l'autocar direcció a Masia Aubareda de Sant Martí de Tous!! En tenim mooooltes ganes!!!!!

 

Un cop allà hem deixat les maletes al nostre arbre i a jugar s'ha dit! Uns quants han jugat amb les mascotes de la classe al bosc, d'altres han preferit fer rodolar la pilota, o pintar-se la cara amb l'ajuda dels grans!!!

 

   

    

 

Cliqueu la càmera per veure més fotografies de la sortida…

Comments are closed.