El bloc de la classe de segon

Visca el CARNESTOLTES!!!

 

Ja teniu la disfressa preparada??? Perquè… ha arribat el Rei Carnestoltes a l'escola!!! I com que és època de gresca i disbauxa, cada dia ens ha animat a portar alguna cosa ben divertida a la classe! Ho voleu saber??? Dilluns vam venir a l'escola amb el jersei del revés, l'endemà amb un cul beeeeeen gros, el dimecres els nens portaven mocador i les nenes corbata, i el dijous tots amb corona! Ens ho vam passar d'allò més bé… i vam riure moltíssim!!!

 

    

   

 

I a la tarda del dijous… tots els nens i nenes de l'escola ens vam disfressar de llegums, ja que els estem estudiant en el projecte interdisciplinari d'aquest any (més endavant tindreu més notícies sobre aquest tema). A la nostra classe estudiem els pèsols… i d'aquest llegum tan bo ens hem disfressat!!! Mireu quin goig que fem!!!

 

 

 Mireu, mireu…

Comments are closed.