El bloc de la classe de segon

Anem al TEATRE!!!

 

Estem molt contents i nerviosos!! I sabeu perquè??? Doncs perquè hem realitzat la nostra primera sortida!!! I amb autocar que hem anat!!! Tots els nens i nenes de 2n cicle d'educació infantil hem anat plegats a Sant Martí de Tous, on hi ha la casa del Teatre Nu a gaudir de l'obra de teatre "La lluna d'en Joan". Ens ha agradat molt com ens han explicat aquest conte tan bonic, i sobretot, ens han fascinat els seus personatges. Unes titelles precioses!!!

 

 

 

Un cop acabada la representació, hem realitzat tres tallers: contacte amb les titelles i l'escenari (hem visitat el que s'amaga darrere!), també hem visitat el taller on es fabriquen les titelles i per acabar hem fet un petit tast d'expressió corporal relacionat amb les emocions!!!

 

 

 

Ha sigut un matí genial!!! I si voleu veure més fotos… només cal clicar! 

Leave a Reply