El bloc de la classe de segon

SANTA CECÍLIA A LA CLASSE DELS POLLETS.COM

Com cada any a l'escola, aquest mes de novembre hem cel.lebrat Santa Cecília. Per nosaltres els pollets.com, les tortugues i les formigues, han estat uns dies plens de sorpreses i noves emocions, fent moltes activitats relacionades amb la música.

Al llarg de la setmana hem escoltat audicions de música a la classe, les senyoretes ens han cantat diferents cançons, les panderetes, picarols, … ens han servit per experimentar i jugar. La celebració de Santa Cecília  ha finalitzat amb el conte de l' "oboista de Hamelin", que les mestres de música de l'escola (l'Anaïs i la Lucia),  ens han explicat i… ens ha agradat moltíssim escoltar el clarinet i l'oboé, n'hem gaudit molt.

No deixeu de mirar les fotos, ja veureu quina setmana més divertida! 

Leave a Reply