El bloc de la classe de tercer

NUTRIXEF- Taller d’alimentació

 

Els alumnes de segon acabem el mes de febrer realitzant a l’escola un taller d’alimentació anomenat “ Nutrixef”.

 

En aquest taller hem après i repassat coneixements sobre hàbits d’alimentació saludables,  productes de temporada i sobre els productes km 0.

 

El fil conductor era un concurs televisiu on els concursants, els alumnes, havien d’anar superant un seguit de proves i anar aconseguint punts.

 

Una prova era  resoldre un problema que tenia un telespectador amb una recepta, una altra constava en endevinar unes hortalisses tocant-les, també organitzar un àpat saludable així com posar dins d’una cistella tots aquells productes que siguin de temporada i km 0.

 

D’altra banda, tal i com té lloc en molts programes, hem fet una connexió en directe amb un cuiner que tot li sortia del revés i no en feia cap de bona.

 

Així doncs, els nostres alumnes agrupats en tres grups , les cireres, les pastanagues i els iogurts han aconseguit un total de 112 punts i, per aquest motiu ens han donat el diploma de Nutrixef.

 

Finalment, i per acomiadar l’activitat hem pogut fer un tastet d’un àpat saludable. Un bol amb daus de fruita de temporada, iogurt natural líquid, ametlles trossejades i endolcit amb mel. Tot al gust del consumidor!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mireu, mireu…

 

Leave a Reply