El bloc de la classe de tercer

CELEBREM LA PASQUA!!

                 

Per acomiadar aquest segon trimestre, els Esquirols realitzem diverses activitats per celebrar la Pasqua

 

Com cada any, juntament amb els Cargols i els Mussols, hem realitzat els tallers de decoració d’ous de Pasqua. Uns tallers on grans i petits gaudeixen, comparteixen moments i s’ajuden els uns als altres. Aquest any han pogut decorar els ous amb pinta ungles, ceres cremades i xocolata. De fet, de xocolata, no sabem si n´hi havia més a l’ou o a la nostra boca. Mmmm!! que bona!!! El suport per posar els ous l’hem fet amb fang i llegums.

 

     

  

 

Com també és tradició, hem decorat les nostres mones de pasqua que ens serveixen per esmorzar l’últim dia abans de les vacances. Xocolata per aquí, unes quantes ametlles per allà, ara uns quants plomalls,…. i no hi pot faltar una figureta de xocolata. Mireu, mireu que bé que ens ho hem passat i que xules ens han quedat. Som uns autèntics pastissers.

 

  

 

BONA PASQUA A TOTHOM!!!

 

Mireu, mireu…

Comments are closed.