El bloc de la classe de segon

NADAL TEMPS DE…

 

El temps de Nadal és un temps de retrobaments, és temps d´estar en família, de tradicions, de rialles, temps de regals, de compartir, de bons propòsits,…

 

A l’escola també volem formar part d’aquest temps, i quan s’acosta Nadal el preparem amb molta il·lusió, perquè el El Nadal té quelcom de màgic quan es viu amb infants.

 

Aquests darrers dies els Esquirols hem fet un munt d’activitats relacionades amb el Nadal. Vam decorar la classe i l’escola amb l’ambient nadalenc i vam fer un pessebre molt xulo a la classe, amb l’ajuda de totes les famílies. Sou uns artistes!!

 

 

 

També hem creat aquestes boniques postals, a dins de les quals hi ha el poema que hem après per desitjar-vos a tots un BON NADAL.

 

   

 

I mentre estàvem tan enfeinats, TOC! TOC!! Ei! Que truquen a la porta! Qui deu ser? SIIIIIIIIIII, El TIÓ!!!

 

 

 

A més a més, com cada any, alumnes, educadors i famílies hem volgut gaudir plegats del Nadal a l’Escola. Junts, hem participat en activitats que ja són una tradició entre nosaltres:  la nostra tradicional cantada de Nadales, que aquest any ha estat per primer cop al teatre de l’Ateneu,  i l’endemà amb la recollida de treballs a classe. Dies en què celebrem l’arribada del Nadal i el comiat d’aquest trimestre tan especial.

 

 

 

 

I per acabar, l’últim dia vam fer la carta pels Reis Mags. Tots junts vam decidir quines coses ens agradaria que ens portessin a la nostra classe i després la vam anar a tirar a la bústia. Potser no tots els dies ens portem del tot bé però cada dia ens esforcem per millorar i ser bons companys. Creieu que ens portaran el que hem demanat?

 

Tots els Esquirols us volem desitjar que gaudiu d’aquestes festes i viviu amb les vostres famílies la màgia del NADAL.

 

 Cliqueu la càmera per veure més fotografies.

Comments are closed.